Profesori de religie semianalfabeţi, promovaţi de Mitropolia Olteniei şi ISJ Gorj
Profesori de religie semianalfabeţi, promovaţi de Mitropolia Olteniei şi ISJ Gorj
Investigatii1 noiembrie 2010

Părinţi, nu vă mai daţi copiii la şcoli!

Aici am arătat cum, în 2009, au intrat la catedra de teologie şapte noi profesori. Vă reamintesc cum au reuşit. La concursul organizat în data de 15 iunie 2009, au luat următoarele note:

  1. Manda D. Ionuţ, din Târgu Jiu, nota 3,1
  2. Pârâuţ B. Silviu – Laurenţiu, din Târgu Jiu, nota 2,35
  3. Vălăreanu I. Alina Maria, din Bumbeşti – Jiu, nota 4,15
  4. Vulpe I. Constantin, din Bâlteni, nota 3,6
  5. Gurică O. Nicolae Dragoş, din Bălceşti, nota 2,75
  6. Birceanu S. Sorin Mădălin, din Târgu Jiu, nota 3,8
  7. Neblea G. Valentin, din Plopşoru, nota 4

La următoarea evaluare,organizată în septembrie 2009, au promovat toţi. Prin urmare, candidaţii s-au văzut posesori de cataloage, catedre şi elevi, astfel: Manda Ionuţ, profesor la Grupul Şcolar Energetic; Pârâuţ Silviu – Laurenţiu, la Grupul Şcolar Bârseşti; Vălăreanu Alina Maria, la Colegiul Naţional Spiru Haret (!) şi la Şcola Generală nr. 4; Vulpe Constantin, la Şcoala Brăneşti; Gurică Nicolae Dragoş, la Şcoala Prigoria; Birceanu Sorin Mădălin, la Liceul de Muzică şi Arte Plastice; Neblea Valentin, la Şcoala Aninoasa.

Ce s-a întâmplat în 2010?

Identic şi la fel. Blendea Georgeta Andreea a luat 3,05 la titularizare şi 6,5 la examenul de suplinire, calificându-se ca profesor de religie la Scoala Generala Bărbătești și Școala Generală George Uscătescu Cărbunești. Andronache Dana Andreea3,1 la titularizare, 6,75 la suplinire, profesor religie la Şcoala Generală Borăscu. Manda Ionuţ3,5 la titularizare, 6,1 la suplinire, profesor religie la Grupul Școlar Energetic Nr. 1 Tg-Jiu și Grupul Școlar de Transporturi Auto „Traian Vuia” Tg-Jiu. Tănasie Constantin3,95 la titularizare, 7 la suplinire, profesor religie la Şcoala Generală nr. 1 Motru.
Ca şi în 2009, toate catastrofele enumerate mai sus au primit avizul Mitropoliei Olteniei pentru a activa ca profesori de religie. Prin urmare, calea mea către Dumnezeu nu are cum să treacă nici prin lecţiile de religie ţinute de aceşti profesori semianalfabeţi, nici prin strâmbele orânduiri lumeşti, binecuvântate de Mitropolia Olteniei şi întâistătătorii ei hulpavi, carevasăzică nesătui.

8 COMENTARII
  • Mită și pile! 02.11.2010 la ora 2:37 am
    toata mascarada asta a condus-o nimeni altul decat inspectorul adjunct Mitescu cât o fi facut toata treaba, măi Șpagache?
  • alexia 02.11.2010 la ora 11:53 am
    la aproape toate disciplinele s-a dat concurs de suplinire. verificati si la educatie fizica, tehnologii si arte....veti vedea cati profesori de 3 sunt in sistem. duceti ancheta la capat, scapati-ne de Mitescu
  • justitiarul 02.11.2010 la ora 12:10 pm
    stiam sigur,pana acum,ca media de promovabilitate,in romania,este 5.s-au schimbat cumva legile?sau functioneaza doar legea....junglei.
  • stanca 02.11.2010 la ora 12:21 pm
    Problema este ca unii din ei, cum este cel de la Liceul de Muzica, mai bate si copii, ceea ce este deja inadmisibil. Probabil nestiind sa vorbeasca arata ca stie sa dea cu palma. Ar trebui dati afara.
  • aly 02.11.2010 la ora 23:44 pm
    asta nu e nimic!! de profesorul Bicoi din Economic ati auzit??cate eleve nu i-au trecut prin pat,ca le lasa corigente la religie intr-a 12-a?cate reclamatii nu s-au trimis la inspectorat si s-au "pierdut" pe drum?are pile sus-puse,pana si directorului ii e frica de el.n-are ce face.ce profesor de religie e ala care e prins cu 1 kg de aur si nimeni nu zice nimic?
  • gore din chitila 18.11.2010 la ora 13:34 pm
    Legea nr. 489/2006 privind libertatea religioasă şi regimul general al cultelorPublicată în Monitorul oficial Partea I, nr. 11/8.01.2007 Art. 32. – (1) În învăţământul de stat şi particular, predarea religiei este asigurată prin lege cultelor recunoscute. (2) Personalul didactic care predă religia în şcolile de stat se numeşte cu acordul cultului pe care îl reprezintă, în condiţiile legii.[Profesorii de religie nu pot sa predea disciplina respectiva daca nu au consensul Mitropoliei Olteniei - recte - a I.P.S.Dr. Irineu] (3) În cazul în care un cadru didactic săvârşeşte abateri grave de la doctrina sau morala cultului, cultul îi poate retrage acordul de a preda religia, fapt ce duce la desfacerea contractului individual de muncă. [ Mitropolia Olteniei are un inspector de religie la Inspectoratul scolar Gorj - cercettati-l !]
  • gore din chitila 18.11.2010 la ora 13:49 pm
    "A trai cinstit, a da fiecaruia ceea ce este al sau si a nu leza pe nimeni" sunt principii care se gasesc in multe manuale de Teologie morala si Pedagogie crestina . Daca unii dintre profesorii de religie n-au auzit de ele nu este numai vina lor . Vina o poarta deopotriva atit cei care i-au "scolit" cit si cei care i-au trimis la catedra. Poate ca citind rindurile acestea vor cauta si vor vedea ca Mintuitorul Iisus Hrtistos a zis "Ceea ce voiti sa va faca voua oamenii faceti-le si voi asemenea".Ce ne place nou?. Ne place sa fim elogiati, apreciati , onorati si respectati.
  • cornelia 09.04.2011 la ora 17:19 pm
    in atentia presei ,,,inainte de a face afirmatia semianalfabeti cercetati pe fiecare pt ca printre prof acestia nu sunt toti semianalfabeti si notele nu tot timpul sunt cele reale la corectura....de ce nu mergeti la scolile in care predau sa vedeti daca intr adevar sunt semianalfabeti?intr-adevar sunt si prof care nu au ce cauta la catedra dar nu trebuie toti catalogati la fel.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *