Video: Ion Tudor riscă 7 ani de puşcărie!
Video: Ion Tudor riscă 7 ani de puşcărie!
Investigatii17 decembrie 2011

  • GORJ TV, Panoul de Onoare, 15 decembrie 2011
  • Tema: Tudor riscă 7 ani de puşcărie
  • Invitaţi: Ion Tudor, director executiv Poliţia Locală Târgu Jiu; Adrian Drăgoi, jurnalist

[youtube]r2BeCC4RGXU[/youtube]

[youtube]TV-hYwQQcao[/youtube]

14 COMENTARII
  • un agent 18.12.2011 la ora 2:07 am
    Dl Tudor minte cu nerusinare! a fost inclusiv citat ca martorul lui Rugeanu la parchet si la tribunal!!! Puteti verifica asta dl Narcis!
  • justitiarul 18.12.2011 la ora 2:33 am
    Doamna la care dl Tudor face referire se numeste Nistor Luminita. A fost condamnata printro hotarare judecatoreasca cu amenda penala conf 180 cp datorita faptului ca o martora a depus marturie mincinoasa in acel proces penal. Nistor Luminita a actionato in instanta pe aceasta fapt pt care respectiva martora a fost condamnata 2 ani cu suspendare pt sperjur,fapt pt care dna Nistor Luminita a fost repusa pe functie,modificandu-se astfel hotararea primei instante prin care a fost condamnata cu amenda penala.
  • el 18.12.2011 la ora 15:46 pm
    DOAMNE CUM POATE SA MINTA ,IN BIROUL SAU NU INTRA NIMENI DECAT FEMEIA DE SERVICIU DIMINEATA SA FACA CURAT DAR IN PREZENTA SECRETAREI IN REST E SECURIZATAT .ii chema in birou si ii facea sa se retaga scriind adeziunile de retragere dupa care le trimetea de pe faxul sau din birou ordinar mincinos nu vei scapa de puscarie
  • chiritoiu 18.12.2011 la ora 15:57 pm
    Domnule TUDOR SA NU CREDETI CA VETI scapa asa de usor ati castigat o batalie nu razboiul .Eu nu mai am ce pierde voi merge la bucuresti si voi spune la toata tara ce ati facut si ce faceti ,sa nu credeti ca mi ati inchis gura nu voi ceda nu mi a ramas altcev de facut decat sa lupt in continuare ati luptat murdar si murdariti in continuare in numele meu cu ce v am gresit ca am vrut sa fim platiti pt ceea ce am muncit si n am mai suportat umilintele la care inca sunt supusi colegii mei de catre asa zisi sefi facuti de dumneav stiti bine cum sa va fie rudine si mare grije nu stiti ce va asteapta cine rade la urma rade mai bine
  • marian 18.12.2011 la ora 17:51 pm
    are vrajeala in el nu gluma se bazeaza pe altii ca in cap aoleuuuuuuu
  • un nene 18.12.2011 la ora 18:53 pm
    Nea Nelu chiar nu s-a antrebat dece i s-a dat tocmai lui inceperea urmariri penale?! Eu unu cred si asta o stie oricine care are cat de cat notiuni militare ca atunci cand comandantu,directorul nu se afla in institutie toate atributiunile sunt ppreluate de catre OSU! Asta inseamna nea Nelu ca atunci cand dl Draica a facut demonstratii de pistolar in fata acelor cursanti dumneata te aflai in sediul institutiei pe care cu mare cinste ai reusit sa o faci praf! Asa se explica faptul ca dvs dl Nelu a-ti incasat un inceperea urmaririi penale si nu OSU deci dvs va revenea sarcina obligatorie sa raportati ca dl pistolar Draica a facut uz de arma accidental cu un pistol md 74 cal 7,65mm si deci sunt probe clare ca an acel moment va aflati an sediu! Pt asta mai mult ca sigur acel politist cu simtul raspunderii si care nu a-ti putut sub nici-o forma sa-l aburiti cu vrajeli si caterinca ieftina si-a facut meseria in mod exemplar si a avut curajul sa mearga la dl procuror cu asemenea probe! Si sa vedeti ca o sa mai mearga la dl procuror acest politist! Poate ii tineti calea la parchet! Am inteles de la subordonatii dvs ca ii zic cms Catani! FELICITARI DOMNULE COMISAR CATANI PT MODUL EXEMPLAR IN CARE EFECTUATI ACESTE CERCETARI! ASMENEA OAMENI FAC CINSTE SI SPALA IMAGINEA POLITIEI ROMANE! Sper sa duceti si sa va indepliniti cu succes misiunea pana la capat in lupta contra infractiunilor la toate nivelele! Pana atunci toti suntem cu ochii pe dvs pt a afla pana unde se intinde latul!SUCCES!
  • un cetatean 18.12.2011 la ora 19:10 pm
    Domnule Narcis Daju,ca cetatean al acestui oras vreau sa am siguranta ca aceste institutii ale statului sunt conduse de oameni capabili si nu de infractori.Am toata increderea ca dumneavoastra veti urmari si veti acorda o deosebita atentie modului in care se efectueaza cercetarea penala in aceste dosare de catre politie si parchet si totodata felul in care acestea sunt solutionate. Cu deosebit respect un cetatean al mun Tg Jiu.
  • ghiocel 22.12.2011 la ora 14:22 pm
    Domnule Daju nu vedeti ca ai puneti o intrebare si el deviaza la niste raspunsuri aiurea care au ca scop trecerea timpului din emisune. Analfabetii aia care au intervenit telefonic pentru domn' director Tudor sunt suplimente de prostie, totali convinsi care efectiv nu pot gandi intelegeti nu pot gandi, ori poate sunt niste fani Tudor pusi sa sune si sa aiureze :). Dupa cum spune de la inceputul emisiuni si se stie Tudor chiar este un caz, el nu stie, el nu aude, el nu vede, el chiar nu da ordine dar din pacate se contrazice singur pentru ca gasca (prostimea) lui il informeaza tot si bine inteles nimic nu ramane neiventat. Mai nou, in frunte cu atotstiuitorul JURist-ul Draghescu dupa ce au castigat procesul la Craiova pe nedrept le-au crescut aripiile si sau hotarat pornind convinsi sa isi fileze propii colegi, ceva de rasul lumii :)) ATENTIE ! prin formarea de echipe :)) DETECTIVII FOREVER :)) si chiar si in timpul serviciului, cautand pe acei oameni care si-au cerut practic banii pe munca lor dupa cum scrie si in lege sau dupa cum a scris legiuitorul cum zice Tudor, deci scopul lui este sa distruga nu sa construiasca si se stie asta. Nu se potolesc dar ce sa-i faci Tudor este un caz :))
  • zuzu 22.12.2011 la ora 14:32 pm
    Daca nu poarta ochelari de soare si hensfriuri tot degeaba :)) dar se dau singuri de gol atunci cand rosesc la fata cand sunt vazuti sau poate de la gradele specifice ''sarbatoriilor'' de iarna :))
  • Alias 23.12.2011 la ora 5:57 am
    E colegul de banca al lui Carciumaru, din scoala generala! Ce va face sa credeti ca nu ar avea "spate"?!!
  • inefabila 23.12.2011 la ora 16:47 pm
    ma distreaza totul.....nu se va intampla nimic rau....dar? uneori mai iei lectii de viata si dupa 50...importanta este parerea cetateanului despre cei care ii reprezinta ,nu invers.in final sonorul mai scade de nevoie ....pentru cat timp?nu toate femeile orasului sunt o CORINA si in general trebuie respectate daca nu le cunosti
  • harap alb 24.12.2011 la ora 19:11 pm
    nu intelege nimeni ce vrei sa zici inefabila
  • inefabila 28.12.2011 la ora 14:48 pm
    nu vreau sa apara "al treilea razboi mondial"si nici circ in oras.important e sa inteleaga cel in cauza si sa nu mai repete obiceiul ,in viitor ,cu altele.E dureros sa fii in situatie si sa nu stii de ce si sa n-ai nici interes.ASTA VREAU ,de fapt.SALUT!
  • demon 04.01.2012 la ora 16:29 pm
    tudor trebuie sa dispara acest ***** daunator al societatii
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *